Rawfood
 

Levande föda, RAW FOOD och ekologisk mat!

Jag ÄLSKAR mat med mycket färg, motstånd och smaker. Med anledning av det, så är det inte särskilt överraskande att jag äter RAW FOOD och Levande föda sedan ett antal år tillbaka.

Saker blir etablerade och mer naturliga när de blir en vana och för mig är det helt naturligt att äta gluten- och laktosfritt, ekologiskt, vegetariskt och då främst mat som är osötad/osockrad och helt fri från upphettande tillagningsprocesser.

Kanske låter det svårt? Varför inte prova och se hur bra och pigg, frisk och stark du blir av alla vitaminer och mineraler?

Jag svarar gärna på alla de frågor som kan tänkas förvirra inom ämnet, så maila dina tips, ideer, tankar eller frågor till mig.

Här i bloggen kommer jag att dela med mig av inspiration och mina MÅNGA enkla tips, då främst inom RAW FOOD, detoxmat och naturliga, tillsatsfria livsmedel.

Varma hälsningar

Zarah Öberg  

 
Kommentarer
 
 
Lena mattsson  
 

Hej!

Ska man börja med raw food efter en spec. modell, har försökt nu men magen har rasat.

Konsultation á 2500 kr. hos en näringsrådgivare är liksom inte att tänka på.

Vad jag behöver är några råd om hur jag skall tänka eller hur en dag bör se ut, för jag har tagit recept lite här och var men har inte blivit mätt har ständigt detta sötsug, och gör raw. chokladbollar, bars, äter frukt och nötter för att känna mig nöjd.

Har sen tidigare en känslig mage. Glutenintollerant, tål inte ägg i stora mängder får magkatarr av mjölk och är känslig för för mycket fett i maten också.

Jag fick ex. en riktig utrensning av. raw spenatsoppa.

Förstår att detta är svårt att våga svara på men kanske något råd om hur jag kan börja, nu mår jag som jag gjorde innan jag kom på att jag inte tålde gluten.

Mycket tacksam för svar!
mvh Lena Mattsson

 
Ny kommentar 
 
* = Obligatoriskt fält

* Ditt namn:   


Din webbplats: (frivillig)


* Kommentar:   


* Ange bokstäverna/siffrorna i bilden

 

 
  < Tillbaka till blogg
 

 
 
Om blogginlägget
 
     
 
 
Senaste blogginläggen